vrijdag 15 augustus 2014

Verzamel-shoplog

Ik heb de laatste week weer een aantal nieuwe dingen gekocht en ik vind shoplogs maken altijd erg leuk, dus vandaar dat ik die spulletjes even in een shoplog laat zien. Het zal geen lang artikel worden, omdat het niet zó veel is, maar ik wilde er toch een blogpost van maken! Ik weet niet van alles precies de prijs, omdat ik het dus niet allemaal pas net gekocht heb of de bonnetjes heb bewaard. De spulletjes komen óf uit Venray, óf uit Venlo, omdat ik ze geloof ik allemaal daar gekocht heb.


Allereerst heb ik 3 nieuwe kledingstukken. Ik zocht nog een zwarte broek, aangezien ik er wel een had, maar die net wat te kort was. In plaats van één, heb ik er twee gekocht, omdat ze nu toch maar €10 euro per stuk waren bij de H&M. De linkse is een normale zwarte broek en de rechtse is een beetje vaal, en het lijkt dan eerder donkergrijs. Ik ben er blij mee! 
Het middelste topje kreeg ik van mijn ouders toen ik ziek was, superlief! Ik kon niet mee gaan winkelen en daarom kochten ze iets voor me, had niet gehoeven natuurlijk, maar toch erg aardig. Ik vind hem ontzettend mooi met de bloemenprint en hij is gemaakt van kant. Deze is gekocht bij de New Yorker, maar ik weet de prijs dus niet precies. 


Deze zagen jullie al in een review, maar hij moest ook in deze shoplog. De Essence my skin producten. Ik wilde deze al een tijdje kopen en was er dus erg benieuwd naar. Toen ik maandag in het dorp was, nam ik ze mee. Je kunt hier lezen wat ik ervan vond! De reinigingsgel (rechts) kostte €2,29 en de gezichtscrème (links) kostte €2,69 bij de Kruidvat. 


Als laatste heb ik nog twee make-up producten. Mijn concealer was op en mijn poeder was kapot gevallen, en dat werkt niet fijn. Vandaar dat ik deze kocht. Links is een concealer pen van Essence, op een zelfde manier als dat ik al had van Catrice, maar dan wat goedkoper. Rechts is een poeder die ik al had, de Essence Compat Powder in de kleur 04 (raar, terwijl ik normaal altijd kleur 01 of 02 heb). De concealer kostte €1,99 en de poeder €2,89, beide kocht ik ze bij Kruidvat. 

Zo, dit waren een paar dingetjes die ik de laatste tijd nieuw gekocht heb. Ik vind het leuk om hierover te schrijven, zoals ik al eerder zei, ook al is het geen lang artikel. Ik heb trouwens een nieuwe manier om foto's te maken. Ik gebruik nu mijn camera, die ergens in de kast lag, en eerlijk gezegd werkt dat veel fijner! De foto's zijn veel scherper, ondanks mijn trillende handen. Ik hoop dat het voor jullie nu ook mooier is om te zien! 

2 opmerkingen: