Over 'I go by Claudia'

Hoe is mijn blog ontstaan?
19 juni 2013 is het allemaal begonnen, ik publiceerde op deze dag mijn eerste artikel. I go by Claudia is eigenlijk ontstaan, omdat ik me vaak verveelde en ik graag blogs van anderen las. Dit vond ik zo leuk om te doen en op een dag dacht ik: 'Als zij het kunnen, kan ik het toch ook?'. Ik heb altijd al een passie gehad voor schrijven en nu ik dit kan toepassen op een blog, vind ik het helemaal fantastisch. Door de tijd heen ben ik erg gegroeid in het bloggen. Ook al bestaat mijn blog nu pas ruim twee jaar, als ik artikelen van twee jaar geleden lees dan moet ik lachen. Ik vind het ook wel mooi om deze ontwikkeling te zien.

Waar gaat mijn blog over?
Het begon eigenlijk als een beautyblog, ik wilde artikelen schrijven over make up en dergelijke. Maar door de tijd heen vond ik het toch ook erg leuk om persoonlijke en lifestyle artikelen te schrijven, dus dat komt er, naast beauty, ook in voor.
Ik ben de laatste tijd ook meer bezig met YouTube en probeer regelmatig een filmpje te uploaden, die ik dan ook deel op mijn blog. Dit vind ik ook erg leuk om te doen en zo leer ik ook nog een beetje presenteren, haha!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten