Over mij


Mijn naam is Claudia en ik ben 19 jaar oud. Ik woon in Noord-Brabant,samen met mijn ouders en mijn zusje. Ik studeer momenteel pedagogiek en vind dat onwijs leuk om te doen! Ik schrijf nu ongeveer twee jaar op dit blog (met wat pauzes) en ik vind het nog steeds ontzettend leuk om te doen!Ik hou erg van schrijven, dit heb ik al sinds jongs af aan. aangezien ik het altijd leuk vond om verhalen te schrijven. Met dit blog kan ik die hobby dus nog altijd voortzetten en dat vind ik erg leuk om te doen! Andere hobby's van me zijn winkelen, uitgaan, leuke dingen met vrienden doen, make-uppen etc. etc. etc.

Mijn idee voor een blog is eigenlijk ontstaan doordat ik steeds meer filmpjes op YouTube over make-up ging kijken. Daardoor kwam ik bij blogs van verschillende meiden uit en nadat ik die had gelezen, wilde ik zelf ook graag zoiets doen! Vandaar dat ik dit blog begonnen ben.

Ik doe mijn best zo goed en zo leuk mogelijk artikelen te schrijven en ik hoop dat het leuk is om te lezen!

Tips, vragen of opmerkingen zijn altijd welkom! Ik vind het ook erg leuk om blogs van anderen te lezen dus laat gerust je blog-link achter!

Liefs,

Claudia.

1 opmerking:

  1. Hey!
    Ik heb je genomineerd voor de Liebster award!
    Wil je weten wat het is? Kijk dan naar mijn laatste blogpost:
    https://m1r1nn3.wordpress.com/2014/08/12/liebster-award/#more-249

    BeantwoordenVerwijderen