dinsdag 25 juni 2013

Review: Essence Colour&Go

Heeeey!

Ik had dit weekend echt zin om mijn nagels te lakken en besloot daarom om maar meteen een review van een lakje te doen. Deze keer Essence Colour&Go, omdat ik Essence persoonlijk een fijn merk vind. Het lakje is nummer 89 'kiss me goodbye'.

 
Lees verder!

Deze lak is een rustige, basic lak die niet erg opvalt maar ik vind dat soms erg mooi. Het nadeel ervan is dat hij niet erg goed dekt, je ziet je eigen nagels er nog doorheen en dat vind ik dan weer minder mooi.
Zie hier de eerste laag, ik heb er natuurlijk eerst base coat opgedaan en daarna de lak. Zoals ze ziet zie je mijn nagels er gewoon doorheen, daar houdt ik zelf niet zo van. Wel vindt ik de kleur erg mooi, en ook de parelachtige glans ziet er erg mooi uit. 


Je ziet het verschil niet erg goed op de foto, maar door een tweede laag dekt de lak al beter maar nog steeds niet helemaal. Vooral omdat ik lange nagels heb zie je het erg goed. 

Buiten dat hij niet zo goed dekt, vindt ik dit een mooie lak. Ook is het fijn dat hij vrij snel droogt, je hoeft dus niet uren te wachten totdat hij droog is. Erg handig als je nog even snel je nagels wilt lakken voordat je gaat! (Daarom heet het ook colour&go :")) 

Deze nagellak is te koop bij de kruidvat en kostte €1,69. 

Liefs,

Claudia. 

1 opmerking: