donderdag 8 oktober 2015

Algemene dingetjes over mijn blog

Allereerst even een berichtje over mijn afwezigheid. Ik heb een lange tijd veel geblogd en dat kon ook, omdat ik vakantie had. Nu moet ik weer naar school en ik heb het onwijs druk, dus daarom is het voor mij vaak lastig om dat te combineren met bloggen. Ik had me eigenlijk voorgenomen om dan maar te stoppen met 'I go by Claudia'. Toch begon het weer te kriebelen en ook al heb ik niet altijd tijd, wil ik toch proberen om wat regelmatiger wat te posten. Ik zeg niet dat dat elke dag is, ik zeg niet dat dat om de dag is, ik hou geen vaste dag aan, maar ik ga het proberen.

Als tweede vind ik het erg moeilijk om inspiratie te vinden op sommige momenten. Ik vind het leuk om te schrijven over make-up, maar lifestyle vind ik ook onwijs leuk en daarnaast wil ik mijn blog ook persoonlijk houden. Daarom is mijn vraag ook naar jullie toe:

Wat zou jij graag op I go by Claudia terugzien?


Dit kan van alles zijn, is er bijvoorbeeld een bepaald thema dat je leuk vindt, is er iets wat je van me wilt weten dat je graag in een artikel terugvindt, heb je een specifiek idee voor een (reeks) artikel(en)? Laat het vooral weten in de reactie, want ik wil dit blog natuurlijk voor jullie schrijven!

Als je daarnaast ook nog tips, opmerkingen of iets anders hebt, laat het me ook zeker weten, want daar ben ik ook onwijs blij mee!!!

Je kunt het laten weten in de reacties, of door social media (mail: igobyclaudia@hotmail.com, twitter: @igobyclaudia).

Alvast bedankt! ♥♥♥

5 opmerkingen:

 1. Om te beginnen met Lifestyle kan je misschien dingen waar je tegen aan loopt of dingen die je bewondert in je leven delen? Of een stelling uit een column overnemen en daar je mening over geven? Het is een voorbeeld :-) Ik hoop dat je snel weer gat bloggen Liefs Mirinne ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Superleuk idee! Heel erg bedankt, ik ga het zeker gebruiken! :)

   Verwijderen
 2. Een artikel over je vriend en jou.

  BeantwoordenVerwijderen