zondag 19 januari 2014

Mooie verzorgde nagels!

Ik denk dat er veel meiden zijn die graag lange, mooie en verzorgde nagels willen. Hier een aantal tips die er voor zorgen dat je nagels er goed uitzien!

1. Zorg dat je geen/zo min mogelijk aceton op je nagels gebruikt. 
In veel nagellak removers zit aceton. Hierdoor is het gemakkelijker om je nagellak te verwijderen, maar het kan er wel voor zorgen dat je nagels uitdrogen. Daarom het is het slimmer om remover zónder aceton te gebruiken!

2. Laat je nagels af en toe 'ademen'. 
Door nagellak zien je nagels er natuurlijk het mooist uit, maar je nagels hebben ook 'lucht' nodig. Het is beter voor je nagels als je soms eens even helemaal niks op je nagels doet! Ook is het belangrijk dat als je nagellak draagt, je altijd aan de zijkanten een klein streepje openlaat. Hierdoor lijken je nagels ook langer!

3. Niet knippen! 
Het klinkt misschien een beetje gek, maar je nagels knippen is ook niet altijd slim. Het kan ervoor zorgen dat je vaker scheurtjes in je nagels krijgt. In plaats van knippen is vijlen dan een goede oplossing, en hierbij maak je je nageltoppen ook nog eens mooi glad!

4. Je nagelriemen.
Je nagels beginnen bij je nagelriemen, daarom is het belangrijk deze goed te verzorgen. Dit kun je doen door af en toe speciale nagelriemcrème te gebruiken en door je nagelriemen naar achter te duwen met een zogenaamd 'bokkenpootje'.5. Hoe krijg ik sterke nagels? 
Vitamine B12 zorgt ervoor dat je sterke nagels krijgt. Als je merkt dat je nagels erg slap zijn en snel breken, kan het dat je hier misschien een tekort aan hebt.
Verder schijnt citroensap ook te helpen voor sterkere nagels. Zelf heb ik dit nog niet geprobeerd omdat mijn nagels van zichzelf erg sterk zijn.

6. Je nagels polijsten. 
Zelf doe ik dit eigenlijk nooit, maar er bestaan bepaalde polijstvijlen. Hiermee worden je nagels sterker en kun je ze een mooie glans geven, zonder dat je nagellak gebruikt. Ook is het goed voor de bloedcirculatie.

7. Tot slot
Als laatste heb ik nog een nagellak, die je nagels er mooi verzorgd uit laat zien. Ik vind zelf dat het een beetje lijkt alsof je kunstnagels draagt. Het droogt erg snel en is dus prima om 'even snel' op te doen voordat je weggaat! Hij is van essence en hij ziet er zo uit:
Hoe verzorg jij je nagels? 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten