dinsdag 30 december 2014

Goals for 2015

Het jaar is zo ontzettend snel voorbij gegaan. Het is nu al bijna 2015 en ik heb het idee alsof 3 weken geleden 2014 nog maar net was begonnen. Normaal ben ik niet zo van de goede voornemens, maar ik wil toch wel graag een paar 'goals' voor mezelf opschrijven die ik volgend jaar graag wil bereiken.
1. Mijn propedeuse halen
Dit klinkt heel suf, maar ik zou het wel heel fijn vinden als ik dit jaar mijn propedeuse zou halen. Dat betekent dus dat ik over ga naar het tweede jaar. Het gaat in principe wel goed op school, dus ik denk dat het me ook wel moet lukken om het volgend jaar te halen.

2. Over mijn angststoornis heenkomen 
Ik zit er niet voor bij een psycholoog of iets dergelijks, maar ik merk dat ik toch wel erg veel last heb van mijn sociale angst en angstaanvallen. Daardoor heb ik bijvoorbeeld heel veel moeite met uit eten gaan en dat doe ik dan ook nooit. Ik ben er al een aantal jaar mee aan het 'struggelen' en ik hoop dat ik er volgend jaar eindelijk eens vanaf kan komen.

3. Meer dingen ondernemen
Dit heeft ook wel een beetje met mijn sociale angst te maken, maar ik ben van plan om in 2015 toch nog meer leuke dingen te gaan doen dan in 2014. Niet dat ik nu de hele dag thuis zit, maar een paar keer vaker dagjes weg of iets dergelijks, zou toch wel leuk zijn.


4. Sporten
Ik heb licht ondergewicht dus afvallen hoef ik niet, maar ik wil toch wel wat aan mijn conditie gaan doen. Ik sport namelijk vrijwel nooit en ik denk dat ik me toch ga voornemen om bijvoorbeeld wat vaker te gaan hardlopen.

5. Wat vaker naar familie gaan
Ik ga niet zo vaak naar bijvoorbeeld mijn opa en oma en dat wil ik komend jaar toch wel vaker gaan doen. Ook omdat, hoe naar het ook is, het misschien later niet meer kan.

Ik had gedacht dat ik er wel wat meer zou hebben, maar voor nu houd ik het even bij 5 goals.

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2015?

2 opmerkingen: