woensdag 3 december 2014

Sally Hansen: Hard as nails

Ik hoor regelmatig over het nagellak merk Sally Hansen, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik er nog nooit een nagellakje van heb gehad. Tot ik ze afgelopen weekend zag liggen bij de Big Bazar. Deze zijn waarschijnlijk nog van een oude collectie, maar ik wilde het toch eens uitproberen. Ik kocht deze roze kleur, waar ook wat glans in zit en ben erg benieuwd naar het resultaat! In dit artikel ga ik deze nagellak reviewen. 

Allereerst vind ik het flesje er al heel leuk en vrij professioneel uitzien. Het enige nadeel is dat het (ook mede door de witte dop en de letters) er het een beetje 'goedkoop' uitziet. Ik weet dat dit nog van een oude collectie is, dus dan zal de verpakking misschien ook wel al wat beter zijn geworden! 


De dekking van deze lak is eigenlijk vrij waardeloos. Hier draag ik één laagje en je ziet eigenlijk alleen maar een beetje roze glans. Ik had wel verwacht dat hij niet helemaal dekkend zou zijn, want dat zie je eigenlijk al in het flesje, maar dat hij zo slecht zou dekken had ik ook niet verwacht. 


Dit zijn mijn nagels na een tweede laagje. Nu ziet het er al een stukje beter uit, maar ik ben nog niet tevreden over de dekking. Ik vind dit echt jammer! Verder vind ik de kleur wel heel mooi en door de glans en de glitter heeft het wel echt een beetje een feestelijk effect! 

Ik moet wel zeggen dat deze nagellak, ondanks de slechte dekking, wel fijn werkt. Het duurt ongeveer 10 minuten voordat hij droog is en zo hoef je dus geen uren te wachten tot je nagels eindelijk eens droog zijn. Daarnaast blijft hij ook vrij goed zitten en vallen er niet na een dag al stukjes af, dat zijn dus wel twee pluspunten! 

Ik ben over het algemeen niet geheel tevreden over deze nagellak. De dekking is niet mooi, omdat je mijn hele nagels er nog doorheen ziet en dat vind ik er vrij slordig uit zien. Wat wel goed is, is de kleur, de snelheid van het drogen en hoelang hij blijft zitten. Maar ik vind die pluspunten helaas niet opwegen tegen de minpunten! 

4 opmerkingen:

 1. Deze lijkt me nou helemaal niets. Ik denk inderdaad dat dit een oude collectie is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is het volgens mij ook ja. Hij viel mij ook enorm tegen!

   Verwijderen
 2. Mhmm, deze valt een beetje tegen! Ik heb twee Sally Hansen lakjes die ik wel erg goed vind! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat het misschien komt omdat deze van een oude of minder goede collectie is (heb hem bij de Big Bazar gekocht), want ik hoor alleen maar positieve reacties over dit merk haha

   Verwijderen