woensdag 24 december 2014

Nails of the day: christmas (2 nagellooks!)

Ik ben de laatste tijd niet meer zoveel bezig met nagels lakken, omdat ik nooit het geduld heb om het te laten drogen. Maar nu het kerstvakantie is heb ik eigenlijk tijd genoeg en had ik ineens weer heel veel zin om mijn nagels te lakken.

Een tijdje terug heb ik twee glitter nagellakjes van Essence gereviewed (deze artikelen vind je hier en hier). Deze reviews waren niet geheel positief, maar ik kon toch de verleiding niet weerstaan om te proberen met deze lakjes een look te maken. Dat heb ik dus bij deze gedaan en in dit artikel vind je twee nagellak-looks met deze lakjes die perfect bij kerstmis passen!

Allereerst maakte ik deze look met de groene glitterlak. Zoals je misschien in mijn review al gelezen had, dekt deze echt heel slecht. Toch wilde ik proberen of ik er dan niet zoiets mee kon maken en dat lukte vrij aardig. Er zit wel een onwijs dikke laag op, omdat ik het meer deppend heb aangebracht in plaats van strijkerd, maar ik vind het effect er heel tof uit zien. 

Voor deze look heb ik een basecoat van Essence gebruikt, een 'french white' van Essence (die doe je over je basecoat, maar onder het 'french manicure' randje, de groene glitter jewels nagellak van Essence en een top coat van Cien. Ik weet niet van welk merk de steentjes zijn, maar die kun je denk ik van verschillende merken wel vinden. 


Deze foto vind ik persoonlijk echt verschrikkelijk, maar door het slechte natuurlijke licht, ging het niet anders dan met flitser. Bij deze look heb ik de witte holy jewels nagellak van Essence gebruikt en doordat ik ook losse glitter heb gebruikt, wordt het effect nog extra duidelijk. Dit is een echte glitter-look voor de kerst. 


Voor deze look gebruikte ik een basecoat van Essence, de witte holy jewels van Essence, hiervan heb ik een aantal lagen aangebracht, zodat het wat meer dekt. Daarnaast heb ik losse glitter van een onbekend merk gebruikt, maar deze kun je ook gewoon in een hobbywinkel vinden. Als laatste gebruikte ik nog een topcoat van Essence. 

Dan waren dit mijn twee kerstlooks. Ik wens iedereen alvast een hele fijne kerst, met veel liefde en gezelligheid! 

Heb jij een leuke nagellaklook voor kerst?

2 opmerkingen:

  1. Wauw wat mooi! Ik doe zelf gewoon wijnrode gellak op! Lekker makkelijk. Haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ooh maar dat vind ik ook echt prachtig voor bij de kerst!!!

      Verwijderen