vrijdag 5 december 2014

Once Upon A Time tag!

Oké, het is niet echt een tag, maar ik wilde hem toch heel graag doen. Zoals jullie misschien gemerkt hebben ben ik de laatste tijd helemaal into Once Upon A Time. Ik vind die serie zo ontzettend leuk (zelfs nog leuker dan Pretty Little Liars, oeps!) dat ik het bijna niet kan laten om eerst mijn huiswerk te doen en dan een aflevering te kijken. Ik ben fan!

Nu was ik een beetje aan het zoeken op internet, en toen kwam ik op deze site: http://www.quibblo.com/quiz/hLkVlNj/Once-Upon-a-Time-Questions allemaal vragen tegen over Once Upon A Time, eigenlijk een soort tag. Die wilde ik natuurlijk heel graag een keertje doen op mijn blog! Als er trouwens nog meer fans zijn van OUAT, laat dan gerust een berichtje achter want ik wil er graag over kletsen!

Ik ben trouwens pas in seizoen 2 aflevering 12, dus dat kan een beetje meespelen in mijn antwoorden. Your favorite male character? - Je favoriete mannelijke personage? 
Ik denk dat ik hierbij ga voor Charming (David Nolan). Ik vond zijn rol als David niet zo leuk, maar nu hij weer Charming is ben ik echt verliefd op zijn personage.

Your favorite female character? - Je favoriete vrouwelijke personage?
Ik kan niet zo goed kiezen tussen Snow White (Mary Margaret) en Belle. Ik vind Belle's verhaallijn met Rumplestilskin (Repelsteeltje) (Mr. Gold) zo leuk, maar Snow White is dan weer zo'n lief en leuk karakter dat ik niet kan kiezen.

Your least favorite male character? - Je minst favoriete mannelijke personage?
Deze vind ik heel moeilijk. Ik denk dat ik dan toch voor Hook ga, ook al heb ik een beetje mijn twijfels bij hem.

Your least favorite female character? - Je minst favoriete vrouwelijke personage?
Cora denk ik. In haar zit volgens mij echt niks aan goedheid, terwijl dat bij Regina wel zo is, en daar stoor ik me dan enorm aan.

Your favorite villian? - Je favoriete slechterik?
Regina of Rumplestilskin (Repelsteeltje) (Mr. Gold). Ik vind Regina zo interessant, vooral door de hele verhaallijn waarom ze precies zo is geworden (door haar liefde etc. etc.) en dat je nu in seizoen 2 merkt dat ze toch wel iets goeds heeft.
Rumplestilskin vind ik gewoon leuk, omdat hij aan de ene kant het goede doet, maar aan de andere kant ook weer de slechte kant helpt. Hij doet wat hem het beste uitkomt en komt overal mee weg.


Your favorite scene? - Je favoriete scène?
Ik heb niet echt een favoriete scène denk ik, er zijn er zoveel! Maar de leukste aflevering tot nu toe vind ik toch wel  de finale van seizoen 1! Die heb ik twee keer opnieuw gekeken, omdat ik hem zo leuk vond.

Your favorite ship(s)? - Je favoriete ship(s)?
Snow White en Charming (of Mary Margaret en David), 'I will always find you' ♥, of Rumplestilskin en Belle. Die twee koppels vind ik zo ontzettend leuk samen!

Your favorite friendship(s)? - Je favoriete vriendschap(pen)? 
Sowieso vind ik die van Snow White en Red Riding Hood (Roodkapje) (Ruby) heel leuk, maar volgens mij bloeide er ook een vriendschap op tussen Ruby en Belle en die vind ik toch ook heel leuk.

Saddest moment? - Zieligste moment?
Ik denk die momenten waar Snow White en Charming steeds weer uit elkaar worden gehaald, die vond ik toch wel zielig. Of het moment dat Belle niet meer weet wie Rumplestilskin (Mr. Gold) is, die heb ik net gezien en ik denk er steeds aan!

Funniest moment? - Grappigste moment?
Ik vind sommige momenten van Henry heel grappig, hoe hij toch steeds weer wil helpen en zo blij is met zijn moeder.


Your favorite badass scene? - Je favoriete 'badass' scène?
Ik heb hier niet echt een scène bij in gedachte, maar die scènes waarbij de vrouwen een monster oid verslaan vind ik prachtig. Het breekt eigenlijk alle stereotypen van sprookjes en dat vind ik heel leuk om te zien.

Your favorite kiss? - je favoriete kus?
Die van Snow White en Charming in de finale van Seizoen 1, hun eerste kus in Storybrook. Ik moest echt huilen bij dat moment ('you found me', die quote raakt me zo haha!).

Do you want the evil queen to get her happy ending? - Wil je dat de 'boze koningin' haar lang en gelukkig krijgt? 
Ja. Ik heb de laatste tijd zo'n medelijden gekregen met Regina. Natuurlijk heeft ze veel slechte dingen gedaan, maar als je naar haar achtergrond kijkt (en wat Cora nu bij haar doet) gun ik het haar heel erg!

Your favorite OMFG moment? - Je favoriete OMFG moment?
Ik denk in de finale van seizoen 1, toen Emma erachter kwam dat het allemaal waar was wat Henry vertelde. Je weet wel, die scène in het ziekenhuis dat ze het boek pakt en ineens allemaal flashbacks ziet en daarna tegen Regina zegt 'it's true, isn't it?' dat was voor mij echt zo'n moment van omfg eindelijk komt ze erachter.

Which side are you on? Good or Evil? - Aan welke kant sta je? Goed of slecht?
Goed, want 'good will always win' :).


Your favorite once upon a time outfit? - Je favoriete once upon a time outfit?
Ik heb twee plaatjes gevonden, van de 'Sprookjeswereld' en van de echte wereld, die ik mooi vind. Toevallig zijn ze allebei van Belle.


Your favorite episode? - Je favoriete aflevering?
De finale van seizoen 1. 

Your favorite actor? - Je favoriete acteur?
Ik denk de man die Rumplestilskin/Mr. Gold speelt. Hij speelt z'n rol zo goed en geloofwaardig, ik vind het prachtig om te zien! 

Your favorite actress? - Je favoriete actrice?
Hier kan ik eigenlijk niet uit kiezen, ik vind ze allemaal zo goed! 

Your favorite quote? - Je favoriete quote? 
'I will find you, I will always find you' - Charming/Snow White 
'Believe that hope is the strongest magic of all' - ?
'If true love was easy, everyone would have it' - Snow White 


Your favorite Back Story? - Je favoriete achtergrondverhaal? 
Ik denk die van Regina. 

Something you want to know that hasn't been revealed yet? - Iets dat je wilt weten, wat nog niet bekend is? 
Of Belle haar geheugen terug krijgt :(. 

Any prop you could take from the set? - Een voorwerp dat je mee zou willen nemen van de set. 
Ik denk de 'fairy dust', dat lijkt me soms wel handig! 

If you could be anyone from Storybrooke or the Enchanted Forest, who would it be? - Als je iedereen kon zijn van Storybrooke of het betoverde bos, wie zou je dan willen zijn? 
Snow White of Belle, omdat ik die twee de leukste vrouwelijke personages vind :)

Your favorite character entrance? - Je favoriete personage entree?
Eh?


A character you would like to see more of? - Een personage waar je meer van zou willen zien? 
Belle en August (pinokkio) denk ik. 

Favorite location/set? - Favoriete locatie/set?
De kastelen vind ik allemaal zo prachtig ontworpen. Ook al ziet het er soms wat nep uit en zie je dat ze voor een green screen staan, ik vind het toch heel mooi gemaakt! 

Storybrooke or the Enchanted Forest? - Storybrooke of het betoverde bos?
The Enchanted Forest, daar gebeuren veel meer mooie en spannende dingen. 

Your favorite fairytale? - Je favoriete sprookje?
Ik ga nu weer kiezen voor Snow White (en Charming) en Beauty and the Beast (Belle en het beest), oftewel Belle en Rumplestilskin (Repelsteeltje). 

What got you interested in Once Upon a Time? - Wat maakte je nieuwsgierig naar Once Upon A Time?
Ik had er al eens van gehoord en ik heb altijd al een liefde gehad voor sprookjes, dus vandaar dat ik het maar eens besloot te kijken. Sindsdien ben ik verslaafd. 

3 opmerkingen:

  1. Oew! Super leuke tag! Ik ben helemaal gek op Once Upon A Time! Ik alleen de serie nooit af gekeken vanwege tijdgebrek!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze serie moet ik echt nog eens gaan kijken ... :)

    BeantwoordenVerwijderen