dinsdag 30 juni 2015

Essence #secret party juni/juli 2015

Hier zijn natuurlijk al artikelen over geschreven, maar ik wilde het ook nog graag even doen, omdat ik de collecties erg interessant vindt. Catrice en Essence hebben tijdens de maanden juni en juli weer een limited edition collectie. Ik vind dit altijd erg leuk, maar koop er eigenlijk nooit iets van. Dat wil ik eigenlijk toch eens gaan doen dus in dit artikel ga ik kijken wat de limited editions van Essence deze maand inhoudt (in het volgende artikel ga ik die van Catrice doen).

De limited edition van Essence heet '#secret party'. Essence schrijft zelf over deze collectie: 'Alleen voor genodigden! Slechts een kleine selectie komt op de felbegeerde gastenlijst. Essence viert met de trend editie '#secret party' hét zwembadfeestje van het jaar. Koele drankjes, goede vibes, een coole sound en een zwembad vol fun zorgen voor veel feestplezier!'. Nu ben ik wel erg benieuwd geworden naar de collectie!


Beginnede bij Essence, is dit het eerste product wat ik tegenkom. Het zijn twee oogschaduwdoosjes in de kleuren bruin 'glow of my life' en lichtblauw 'swimming pool to go'. Ik vind het grappig dat er een flamingo en een stukje van een soort plant in gedrukt is, dat geeft de extra tint aan deze zomerse collectie. Ik vind de kleuren eerlijk gezegd niet zo leuk en moeilijk te combineren, dus ik denk niet dat ik deze ga kopen. 
Deze oogschaduw kost €1,89 per stuk. 

           

Het volgende is een lipgloss. Deze heb je wederom in twee kleuren, 'cute pink' en 'pure chic'. De 'cute pink' is een vrolijke zachtroze kleur en de 'pure chic' is volgens mij een transparante witte lipgloss. Het is dat ik niet zo van lipgloss houd, anders had ik sowieso de roze gekocht. Wat een leuke kleur is dat, lekker zomers! 
Deze lipgloss kost €2,39 per stuk. 


Oke, deze vind ik er tof uitzien. Het is een blush, in de kleur 'pink up your life' en dat is ook precies wat deze kleur is: roze, knalroze. Ik vind dit een onwijs leuke kleur om je wangen mee op te fleuren in de zomer. Deze komt misschien wel op mijn wishlist! 
Deze blush kost €2,99. 


Ik heb eigenlijk pas nog een bronzer gekocht, maar deze vind ik er wel leuk uitzien. Vooral met de teenslippertjes erin, dat geeft het een leuk effect. Deeze kleur heet 'glow of my life'. Ik vind hem aan de buitenkant wel heel donker ogen, maar misschien dat als je het mengt met het lichtere aan de binnenkant dat het dan minder wordt. Het uiterlijk is in ieder geval lekker zomers! 
Deze bronzer kost €3,59. 


Een kabuki kwast, met een vrolijk 'handvat' (ik weet niet hoe dat heet haha). Ik heb deze in de winkel zien liggen en het is een hele kwast, hij is redelijk groot. Ik denk dat dit erg handig is voor je poeder, omdat je met een grote kwast snel je hele gezicht poedert. Ik heb genoeg kwasten, maar ik twijfel over deze, want hij ziet er wel erg fijn uit! 
Deze kabuki kwast kost €4,59. 

             

Vier nagelakjes in vier zomerse kleuren, dit vind ik leuk. Vooral de roze en de oranje kleur wil ik nu al meteen op mijn nagels doen. Ik word er al vrolijk van als ik er alleen al naar kijk. Ja, deze komen op mijn wishlist! 
Deze nagellak kost €1,89 per stuk. 


Deze body spray, 'splish slash', ziet er gewoon alleen a leuk uit. Ik gebruik eigenlijk nooit bodyspray, maar nu er eentje van Essence is, is dat misschien de ideale gelegenheid om er eens een keer een te kopen! Dit is ook lekker verkoelend op een warme dag, handig! 
Deze body spray kost €2,99. 


And last, but not least: drink markers. Dit vind ik zo'n onwijs leuk idee. Deze stikkers kun je op je glas plakken en dit is dus onwijs handig op een feestje, want zo weet je precies welk glas van jou is. 
Deze stikkers kosten €1,99 per pakje. 

Dit waren alle limited editions van Essence deze paar maanden. Ik ben in ieder geval wel erg benieuwd geworden naar de blush en de nagelakjes, die ga ik misschien ook kopen!

Heb jij al iets gekocht van deze collectie van Essence? 

3 opmerkingen:

  1. Wat een superleuke zomerse collectie! Ik vind vooral die flamingo en flip flops details echt súperleuk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè! Dat maakt het zo lekker zomers haha

      Verwijderen