dinsdag 16 juni 2015

Gratis samples! #2

Omdat ik dit zo onwijs leuk vind om te doen, maak ik gewoon nog een 'gratis' artikel. Ik heb dit een tijdje terug ook gedaan (dit artikel kun je HIER vinden). Ik deel in deze artikelen sites met jullie waar je gratis dingen of samples (proefpakketjes) kunt bestellen. Ik deel met jullie alleen de producten die geheel gratis zijn, dus ook zonder verzendkosten. Dus lees snel verder als je ook graag gratis spullen wilt!

Libresse inlegkruisjes
Deze heb ik al binnen, maar nog niet gebruikt. Het zijn eigenlijk gewoon inlegkruisjes, maar dan zouden ze geschikt zijn voor elk soort ondergoed. Ik weet niet of dat ook echt zo is, maar hey, gratis! Je krijgt een soort klein doosje waar 4 inlegkruisjes inzitten, ook nog helemaal niet zo weinig dus.
http://libressemultistyle.nl/

Dogtag
Heb jij een hond en wil je graag een leuke dogtag voor hem/haar? Die kun je hier bestellen als je de petitie tekent tegen het fokken van zieke puppy's (wees niet bang, dit kost niks, je hoeft ook geen bankrekening nummer of iets dergelijks achter te laten)
LET OP: Je moet je e-mail en telefoonnummer achterlaten en in de actievoorwaarden staat dat ze je op de hoogte mogen houden, doe dit dus niet als je geen mails wilt ontvangen.
https://actie.worldanimalprotection.nl/fokoff

Huid- en haarverzorging
Deze heb ik ook al binnen, maar ook nog niet gebruikt. Hierbij kun je aangeven of je iets voor kinderen of volwassenen wilt. Ik heb natuurlijk gekozen voor volwassenen en ik kreeg een shampoo. Volgens mij zijn er veel verschillende, dus het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld een bodylotion of douchegel krijgt, maar dit weet ik niet zeker.
http://sebamed.nl/nl/probeer-sebamed

Crystal clear lemon cactus
Dit is een geld terug actie en dat werkt als volgt. Je koopt een fles Crystal Clear Lemon Cactus in de winkel en je gaat naar onderstaande site. Onder de dop staat een code en die vul je in. Uiteindelijk krijg je dan je geld teruggestort dat je ervoor betaald hebt en krijg je een gratis fles Crystal Clear.
https://www.kortingisleuk.nl/crystalclear

2 opmerkingen:

 1. Erg leuk deze artikels! :-) Ik heb de huid- en haarverzorging sample besteld! :-)
  Die van Libresse is enkel voor Nederland!
  Indien je het kan vinden, zou ik het leuk vinden als er ook altijd één onderdeeltje bij staat dat ook voor Belgen zeker kan! :-) Gewoon een ideetje voor je Belgische lezers! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super idee! Ga ik de volgende keer zeker doen! :)

   Verwijderen