maandag 8 februari 2016

Essence 'holy stripes' nail art stickers

Dit is een artikel dat ik in eerste instantie verkeerd kocht. Ik dacht namelijk dat het van die stickers waren, waarmee je makkelijk lijnen of vormen kon maken met nagellak. Dus dat je ze naderhand er weer aftrekt. Dat was niet het geval, maar dat maakt het niet minder leuk. Dit zijn stickers die je kan gebruiken om je nagels op te leuken of om een mooie nail art te maken. Lees hier mijn mening over deze stickers!

De nail art stickers zitten op drie 'rolletjes' en zijn er dan ook in drie kleuren, roze, zilver en goud. Alle drie zijn dit glanzende kleuren en dat vind ik wel een leuk effect hebben. Het is wel even een gedoe, want je moet ze dus van het rolletje afpeuteren en dat is nog makkelijker gezegd dan gedaan, vooral als je net je nagels hebt gelakt. Toch vind ik het wel een leuk idee en ik besloot er een nail art mee te maken. 


Ik maakte er dit mee en ik vind het erg gaaf geworden! Ik gebruikte de gouden stickers en ik plakte ze er te lang op, om ze vervolgens af te knippen. Dit werkt op zich makkelijk, maar het is wel een priegelwerk. Een ander klein nadeeltje is dat wanneer je er top coat overheen doet, de tape verkleurt. Dit zie je bijvoorbeeld op mijn ringvinger. Hier is het niet meer goud, maar meer zilver, volgens mij is de kleur er gewoon vanaf gegaan. Terwijl, als je er geen top coat op doet, blijven de stickers niet zo goed zitten. Moeilijk dus! 

Ik vind deze stickers of tape in ieder geval erg leuk om een nail art mee te maken en je kunt het eventueel ook gewoon als hulpmiddel gebruiken, wanneer je een strakke lijn wil zetten met nagellak. Erg leuk dus! 

Deze stickers/tape heb ik gekocht bij Kruidvat en kostte volgens mij €1,39.3 opmerkingen: