dinsdag 29 juli 2014

Review: Sleek oogschaduw palette

Vandaag heb ik weer een review voor jullie. In Londen heb ik namelijk mijn eerste oogschaduw palette van het make-up merk Sleek gekocht. Het 'Au natural' palette. Deze ga ik in dit artikel reviewen, omdat ik er erg enthousiast en nieuwsgierig naar was toen ik hem kocht. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat!
En zo ziet het palette eruit. Ik vind het mooi dat het een zwart, ondoorschijnend doosje is. Normaal had ik altijd palettes met een doorschijnend 'deksel', dus dat vind ik hierbij wel mooier. Ik vind het ook grappig dat ze elke kleur een naam hebben gegeven, ook al is dat papiertjes eigenlijk niet erg handig om steeds in het doosje te hebben. Verder is er niet zoveel bijzonder aan dit palette, maar vind ik hem wel ontzettend mooi. 


De bovenste rij geswatcht, van links naar rechts: Nougat, Nubuck, Capuccino, Honeycomb, Toast, Taupe. Deze kleuren vind ik een beetje teleurstellend, je ziet ze namelijk bijna niet. Nu kan het zijn dat je ze wel ziet op je ogen, maar waarschijnlijk krijg je hiermee echt een 'naturel' look. Vooral de Cappucino, Honeycomb en Toast kleuren zijn heel licht. 


Dit is al beter! Van links naar rechts: Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal, Noir. Deze kleuren hebben veel meer pigment en zie je veel duidelijker, maar dit komt ook omdat deze kleuren donkerder zijn. Ik vind deze kleuren een stuk mooier, omdat je ze beter ziet. De Conker en Mineral earth hebben een soort glitter en dat vind ik ook altijd wel tof, dat hadden wel meer kleuren mogen hebben. 


Vervolgens maakte ik een look met de oogschaduw. Je ziet het niet heel duidelijk op foto, maar ik gebruikte de kleuren Taupe, Conker en Mineral Earth. Eigenlijk gebruikte ik dus alle kleuren met een glitter erin. Let trouwens niet op de rare positie van mijn ogen, ik denk dat dat komt omdat ik vrij moe ben. 


Full face. 
Mijn ogen zien er hier weer een beetje raar uit, maar ik vind de oogschaduw ontzettend mooi. Het pigment is erg goed, ook al zie je dat niet goed op de foto. 

Ik ben ontzettend blij met de oogschaduw en ga zeker nog eens een palette van Sleek kopen, maar dan met iets meer kleur erin. Ik raad deze ook zeker aan! 

Ik kocht dit palette in Londen bij Superdrug voor 8 pond, dat is ongeveer 10 euro. Je kunt hem ook hier bestellen: 
http://www.superdrug.com/Make-Up/Eyes/Eye-Shadow/Sleek-I-Divine-Eye-Shadow-Au-Naturel/p/228225#.U9dxevl_v1Y

1 opmerking: