maandag 14 juli 2014

Shoplog Ikea/Kwantum/Leen Bakker

Afgelopen weekend heb ik verschillende woonwinkels bezocht om spullen te vinden voor mijn kamer. Ik kocht iets bij Ikea, Kwantum en Leen Bakker en het leek me wel leuk dat hier even te laten zien. Mijn kamer is nu helemaal klaar en ik ben er heel erg blij mee en stiekem ook wel een beetje trots op. Ik zal mijn best doen op de prijzen, maar die weet ik niet allemaal precies meer.Als eerste kocht ik deze bij de Kwantum. Het is een sieradenboom, zoals je ook wel ziet aan de sieraden. Ik had zo'n soort sieradenhanger ook al gezien bij de Action, maar ik vond deze toch ent iets mooier. Ik merk ook dat ik nu sneller sieraden omdoe dan toen ik hem nog niet had, omdat ik dan eerst alles uit de knoop moest halen. Het zal toen allemaal in een grote bak. Ik ben hier erg blij mee en deze kostte 6 euro.


Daarna ging ik naar de Leen Bakker, een winkel die ontzettend mooie accessoires heeft, vind ik. Daar kocht ik de gordijnen die je op deze foto niet goed ziet door het licht en de roze kunstbloemen. De gordijnen had ik besteld en ben ik op gaan halen, ze zijn donkergrijs. Ik had eerst paarse gordijnen dus dit is wel een stuk rustiger!
Daarnaast ben ik verliefd op de kunstbloemen. Ik had deze al een tijdje op het oog en nu kreeg ik ze van mama! Superlief! Ik vind de kleur ook zo mooi bij mijn grijs/witte kamer.
De kunstbloemen kostten 2 euro per stuk.


Zaterdag gingen we naar de Ikea en ik wist al dat ik daar wat meer ging kopen, of nou ja mijn moeder. Allereerst kocht ik deze schemerlampjes. Ik had ze al op de site gezien, maar ik had gedacht dat ze meer crème-kleurig waren en dat wilde ik niet. Ik was dus blij toen ik zag dat ze wit waren! Ik vind vooral het koortje waar je aan moet trekken om hem aan te doen erg fijn, dan hoef je niet met een schakelaar te werken.

Daarna nog een lamp, een bureaulamp. Er stond nog steeds een rode lamp en dat vond ik echt niet passen bij mijn kamer dus kocht ik deze! Let trouwens niet op de rommel, ik kan het niet netjes houden. Ik vind hem heel mooi en ook goed bij mijn kamer passen door de zilveren, spiegel-achtige kleur. Ik ben blij!


En als laatste kocht ik nog twee kussentjes voor op mijn bed. Ik wilde graag kussentjes op mijn bed, maar omdat mijn dekbedden vrij druk zijn kon ik niet echt leuke vinden. Tot dat ik deze tegen kwam. Ze zijn vrij rustig, maar het staat toch erg mooi vind ik! Ik heb er zelfs al een nachtje mee geslapen en wat slaapt dat fijn zeg, meer kussens! 

Dat waren de spulletjes die ik heb gekocht. Ik heb sterk het gevoel alsof ik iets vergeten ben, maar volgens mij heb ik toch alles laten zien. Ik had laatst ook een roomtour gedaan dus vandaar dat ik het wel leuk vond om mijn nieuwe aanwinsten te laten zien. Ik ben in ieder geval erg blij, ook dat mijn kamer nu eindelijk helemaal af is! Ik ben er trots op! 

1 opmerking: