vrijdag 1 augustus 2014

Favorieten van Juli!

Het is alweer augustus, de tijd gaat zo snel! Ik heb dit soort artikelen nog nooit eerder geschreven, maar ik wil het eigenlijk toch maandelijks gaan doen: Favorieten van juli. Ik wil eigenlijk proberen dit niet alleen op beauty te houden, en dus ook mijn persoonlijke favorieten buiten beauty bespreken, maar ik weet nog niet helemaal hoe of wat. Ik ga het gewoon eens proberen en dan zie ik wel of dit artikel voor herhaling vatbaar is! Ik heb trouwens niet alleen maar producten gebruikt die ik in juli gekocht heb, omdat ik deze maand niet veel nieuws gekocht heb en daarom heb ik maar gewoon de producten gekozen die ik veel gebruikt heb deze maand.

Oogschaduw
Allereerst twee oogschaduws. Als je mijn blogt volgt weet je dat ik ze eigenlijk pas net heb, dus het is niet echt een favoriet van de maand julie, maar toch ben ik er ontzettend blij mee! Het zijn de twee beste en mooiste paletten die ik heb! Dit komt vooral doordat ze veel meer pigment hebben en veel meer kleuren dan de paletten die ik al had. Daarnaast is de kwaliteit ook veel beter, dus ik raad deze ook zeker aan als jij ook op zoek bent naar een mooi oogschaduwpalette! 


Parfum
Als er een geurtje is dat ik veel gebruikt heb deze maand, dan is dat wel deze. Hij ruikt naar appel en dat vind ik echt een lekker geurtje voor de zomer. Het is niet de beste kwaliteit parfum, maar de geur haalt me toch elke keer weer over hem te gebruiken! Deze heb ik trouwens niet in juli nieuw gekocht, maar ik vond toch dat hij erbij moest, omdat ik hem zo lekker vind! 


Shampoo en conditioner
Dan even net iets anders. Ik heb best snel last van gespleten haar punten, en daarom kan deze conditioner, er hoort ook een shampoo bij maar die was op toen ik de foto's maakte, niet ontbreken. Het is nu bij mij veel minder en mijn haar ziet er aan de onderkant ook minder dood uit. Ik raad deze dan ook zeker aan om te gebruiken als jij ook last hebt van dode punten. 


Kleding: bloemetjes en rokjes
Mijn favoriete kleding van deze maand. Ik weet dat ik deze ook pas halverwege juli heb gekocht, maar ik ben er zo dol op! Ik denk dat ik deze nieuwe dingen (die je ook al zag in mijn Londen shoplog) toch wel het meest gedragen heb deze maand, omdat ik het zo mooi vind. Hiervoor droeg ik niet snel zulke dingen, omdat ik me er niet zo fijn in voelde (?). Maar toen bedacht ik me dat ik toch gewoon moest dragen wat ik zelf wilde en heb ik het toch gekocht. En wat ben ik er blij mee! 

Oké, ik denk dat dit wel mijn favorieten van juli waren. Ik ben niet erg tevreden over dit artikel, dus ik weet ook niet of ik het vaker ga doen, maar ik vond het wel leuk dit eens te proberen. Ook omdat ik deze maand niet veel nieuwe producten heb gebruikt en dus veel producten waar ik het al over gehad heb heb gebruikt voor dit artikel. Maar ach, voor alles een eerste keer toch?

Wat zijn jouw favoriete producten deze maand geweest?

2 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Ik wil ook echt een sleek palette hahaha. En ook de W7 staat op mijn wenslijstje...

    BeantwoordenVerwijderen