dinsdag 17 maart 2015

Essence Colour & Go: A hint of love

Essence heeft een grote sale op de Colour & Go nagellakcollectie. Je kocht er namelijk 2 voor €1,50, dat is goedkoper dan dat je er één koopt (€1,89). Ik weet niet of de kleuren eruit gaan, want het rek was al behoorlijk leeg, maar ik vond deze sale natuurlijk fantastisch. Ik heb 4 kleuren gekocht en ik ga ze allemaal reviewen, om te beginnen met een rode kleur. Lees snel verder als je benieuwd bent!

De kleur van deze nagellak is rood met een glitter-glans erin. De kleur heet '169 A hint of love'. Wat Essence zelf schrijft over deze nagellak:
'een kleurexplosie! het enorme colour & go assortiment heeft de geliefde gel-shine finish met een zeer intense glans en een extreem korte droogtijd. voor perfect gelakte nagels in een oogwenk! het gepatenteerde quick & easy kwastje is bijzonder plat zodat het aanbrengen nog gemakkelijker gaat. het 8 ml flesje heeft een cool essence design – het dopje is afgestemd op de kleur van de nagellak' - http://www.essence.eu/nl-nl/producten/binnenkort-niet-meer-verkrijgbaar/ 


Aan de link kun je dus ook al zien dat het lakje binnenkort niet meer verkrijgbaar is, helaas!



De verpakking vind ik er, zoals gewoonlijk, leuk uit zien. Ik vind de vorm van de Essence Colour & Go lijn altijd erg tof en ook het feit dat er glitter en glans in de dop verwerkt zit (eigenlijk dus hetzelfde als de nagellak) vind ik een leuk detail. 


De kleur is echt prachtig. Ik was er opslag verliefd op toen ik het op mijn nagels deed. Ik hou sowieso van een klassiek rode kleur, maar met een glans en een tikkeltje glitter ziet het er nóg leuker uit! Ik ben hier heel tevreden over.

Ik heb vaak het probleem, dat als ik ga slapen, de nagellak 's morgens niet meer zit. Dan heb je een soort van afdruk erin zitten. Dat heb ik hier helemaal niet, de kwaliteit is erg goed. Het enige is dat ik een heel kleine chip heb op mijn linkerduim, maar dat kun je natuurlijk ook verwachten bij een budget-nagellak. 

Ik ben heel tevreden over deze nagellak. De kleur is mooi, de kwaliteit is goed en hij is makkelijk in gebruik (hij heeft een redelijk breed kwastje). Ik raad hem dan ook zeker aan voor zolang hij nog in de winkels is! 

7 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleur! De glinstering er in, vind ik echt geweldig! Liefs, xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooie kleur! Wat jammer dat hij binnenkort niet meer verkrijgbaar is.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja vind ik ook! Dus ik ga er maar lekker zuinig mee doen haha! x

      Verwijderen
  3. Ik vrees dat je backup's moet kopen als deze uit het assortiment gaat :o Erg mooi lakje !x

    BeantwoordenVerwijderen