woensdag 11 februari 2015

Make-up look Essence 'All about nude'

Het 'all about nude' palette van Essence heb ik al een tijdje. Toch heb ik hem nog niet zo heel veel gebruikt, terwijl je er ontzettend leuke looks mee kan maken. Vandaag ga ik er eentje met jullie delen die ik zelf erg mooi vind. En hij is lekker nude, dus perfect voor elke dag!
Bij het bovenstaande palette heb ik de highlighter linksboven gebruikt, de lichtroze naast de highlighter, de zilver-achtige kleur rechtsboven, de shimmer roze linksonder en de donkergrijs/bruine kleur onder in het midden.

Ik heb de highlighter gebruikt onder mijn wenkbrauw en in mijn ooghoek. De lichtroze kleur gebruikte ik over mijn gehele ooglid, daarbij zette ik het nog extra aan door de shimmer roze te gebruiken over de buitenste helft van mijn ooglid (dus over de lichtroze). De zilver-achtige kleur gebruikte ik in mijn crease en de donkergrijs/bruine kleur gebruikte ik in het puntje van mijn crease in mijn buitenste ooghoek. Daarna alles nog even blenden en dan is 'ie klaar!En dan is dit het eindresultaat. Ik vind het vooral mooi dat de kleuren zo mooi in elkaar overlopen en je dus (ook al heb ik de vrij donkere kleur gebruikt) niet meteen een heel heftig effect krijgt. Het zijn echte nude kleuren en dit is dus prima voor een dagje naar school of als je gewoon zin hebt een leuke oogschaduwlook te maken! 

Welke oogschaduw gebruik jij vaak? 

4 opmerkingen: