dinsdag 3 februari 2015

Tag: TV Series Tag

Ik ben echt een liefhebber van series en vandaar dat ik er ook verschillende volg. Daarnaast vind ik tags ook altijd erg leuk om in te vullen en vandaar dit artikel. Ik zag deze tag over TV series namelijk voorbij komen op het blog van Judith en ik vond hem zo leuk, dat ik hem ook besloot in te vullen. Toen ik de vragen doorlas, vond ik het erg moeilijk hier een antwoord op te bedenken, maar ik hoop dat dat nu beter gaat! 

Wat was de eerste serie die je volgde? 
Pff, dat is een lastige. Ik denk dat de allereerste serie die ik echt volgde Spring was. Ik weet niet of iemand dat kent, maar het was een Vlaamse serie die altijd op Ketnet kwam. Ik was toen een jaar of 8 en eigenlijk nog vrij jong, vind ik nu achteraf, maar toch vond ik het geweldig. Daarna kwamen natuurlijk ook Spangas en Het Huis Anubis aan de beurt, van dat laatste was ik echt diehard fan. Verder keek ik nog niet zoveel series toen ik klein was. 

Wat is je favoriete serie ooit?
Once upon a time, for sure. Ik weet niet wat het is, maar ik kan me zo inleven in die serie en ik vind het zo ontzettend leuk en spannend, dat ik het toch wel mijn favoriete serie mag noemen. Dat komt misschien ook omdat ik sprookjes echt fantastisch vind. Daarnaast vind ik Pretty Little Liars en Gossip Girl ook erg leuk. 

Wie is je favoriete koppel uit een serie?
Dit is de moeilijkste vraag ooit. Voor Pretty Little Liars is dat sowieso Haleb (Caleb en Hanna), maar voor Once Upon A Time vind ik het toch een beetje lastiger. Ik denk sowieso Snowing (Snow en Charming) en Rumbelle (Rumplestilskin en Belle). Maar daarnaast hoop ik ook oprecht dat Hook en Emma (Captain Swan) bij elkaar komen, of Regina en Robin. Nu heb ik volgens mij ook wel alle mogelijke koppels opgenoemd, maar ik ship ze allemaal. 


Met welk personage zou je wel eens op date willen?
Caleb uit Pretty Little Liars of Charming/David uit Once Upon A Time. Die twee vind ik echt het knapste en leukste van allemaal. Caleb is zo knap in het laatste seizoen en hoe hij met Hanna omgaat vind ik echt geweldig. Charming vind ik dan weer leuk omdat hij nou ja, charming is, en zijn stoere, maar toch zachte karakter vind ik ook ontzettend aantrekkelijk. Hoewel ik Hook of Graham uit Once Upon A Time ook ontzettend hot en leuk vind. 

Welke series volg je op dit moment?
Once Upon A Time, Pretty Little Liars, Gossip Girl en dan nog Nederlandse series als GTST, Divorce en Moordvrouw. Daarnaast heb ik ook een begin gemaakt aan Orange is the new black, maar daarvan weet ik nog niet helemaal wat ik ervan vind. 

Van welke afgelopen series mogen ze nog een vervolg maken? 
Ik heb niet echt een serie die afgelopen is en waarvan ik nog graag een vervolg zou willen zien. Meestal worden series al uitgemolken tot het laatste moment en dan is het eigenlijk ook wel mooi geweest, dat zo'n serie tot zijn einde komt. 


Welke serie wil je nog graag zien?
Ik vind het nu eigenlijk wel prima zo, maar misschien dat ik, als ik alle series heb afgekeken, eens aan The Vampire Diaries ga beginnen, omdat iedereen daar zo positief over is. Ik hoop eigenlijk niet dat ik daar aan toe kom, want dat zou betekenen dat alle series die ik nu kijk afgelopen zouden zijn en ik hoop dat dat voorlopig nog even niet gebeurt. 

Heb je al eens series (afleveringen) herbekeken?
Ik heb seizoen 1 van Once Upon A Time drie keer gezien. Een keer alleen, een keer toen mijn vriend het wilde zien en een keer toen mijn zusje het wilde zien. Daarnaast heb ik Pretty Little Liars ook regelmatig teruggekeken, omdat ik het soms gewoon eens leuk vind om weer in seizoen 1 te beginnen. 

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven? 
Van Orange is the new black en New Girl heb ik een paar afleveringen gekeken, waarna ik weer verder ben gegaan met Once Upon A Time en Pretty Little Liars. Daarnaast heb ik wel meer series die ik even 'geprobeerd' heb, maar daarvan ben ik de naam alweer vergeten. 

Met welk personage zou je wel eens willen ruilen?
Ik vind Snow (White) van Once Upon A Time awesome, dus daar zou ik wel eens mee willen ruilen. En hey, Charming komt daar dan natuurlijk ook bij :). Ze beleven daar ook zoveel avonturen, dat lijkt me echt spannend. Uit Pretty Little Liars zou ik liever niet met een personage willen ruilen, omdat ze zoveel in de problemen komen. Ik denk dat ik al huilend in een hoekje zou kruipen na één aflevering. 

Wat is jouw favoriete tv serie? 

1 opmerking: