dinsdag 3 februari 2015

Review: Maybelline Miss Manga - Paarse mascara

Ongeveer een jaar geleden kocht ik de Miss Manga mascara van Maybelline. Ik dácht dat hij zwart was, maar toen ik thuis kwam bleek hij paars te zijn. Ik besloot hem toch te houden, wie weet kon ik er toch ooit een leuke look mee maken.

Ik heb deze al een tijdje in mijn collectie, maar ik heb er nog nooit een review over geschreven. Toch wil ik dat wel eens doen, omdat het toch best een bijzonder product is. Vandaag ga ik hem in dit artikel dus goed testen en hem reviewen.


Deze mascara is een van de weinige waarbij ik het omhulsel ook echt tof vind. De roze gekleurde dop en gewoon het model op zich spreekt me heel erg aan, ik vind hem leuk!
Als je hem openmaakt zie je eigenlijk vrijwel meteen de paarsige kleur, maar ik kan niet zeggen dat het nu echt fel paars is. Misschien is dat ook niet de bedoeling.Dan de mascara zelf, ik heb hier even een paarse eyeliner opgedaan, zodat het effect wat duidelijker wordt. Op de foto's zie je het wel goed, maar in het echt vond ik dat het effect wel meeviel. Het lijkt meer op zwarte mascara met een paarse gloed. Dit vind ik overigens helemaal niet erg en ik vind het ook eigenlijk wel tof met de paarse eyeliner eronder, het heeft best een leuk effect. 

Over de mascara zelf ben ik ook heel erg te spreken. Het 'manga' effect is er zeker, ik hoef maar een beetje te gebruiken, wil ik dat ik mooie volle en lange wimpers krijg. Ik denk dat ik deze dus misschien ook nog wel in het zwart ga kopen!

Ik ben dus heel tevreden over deze mascara. Hoewel ik niet weet of ik de paarse mascara ook echt veel ga dragen, ben ik wel erg tevreden over de kwaliteit. Het is dus zeker een aanrader! 

2 opmerkingen:

 1. Ik ben echt helemaal niet van de gekleurde mascara's! :-)
  Maar ik vind deze toch best wel mooi, paars neigt wel meer naar zwart dan een roze of groene mascara natuurlijk! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het niet vaak zal gaan dragen haha. Maar het is wel eens leuk voor bijvoorbeeld carnaval.

   Verwijderen