zondag 28 september 2014

Tag: Herfst

Het is nu al een weekje herfst, vandaag precies, en vandaar leek het me wel leuk om een tag te doen die iets met de herfst te maken heeft. Ik ging een beetje zoeken op Google naar een tag die met de herfst te maken had en kwam toen dus bij de Herfst Tag uit. Ik zag deze tag op het blog van benayvaneese en ik was meteen enthousiast om hem ook te doen!
Wat is er zo leuk aan de herfst?
Ik vind de kleuren van de herfst zo mooi. Daarnaast vind ik het feit dat ik weer mijn lekkere warme truien en vesten uit de kast kan halen ook wel leuk!

Favoriete herfstdrankje? 
Een lekker kopje thee. Ik drink thee eigenlijk het hele jaar door, maar in de herfst vind ik het toch het lekkerst, omdat het dan wat kouder is en je daarmee weer lekker opwarmt!

Favoriete geurkaars?
Ik gebruik eigenlijk nooit geurkaarsen, maar ik heb wel een geurbrander. De geur van vanille vind ik dan echt ontzettend lekker!

Beste herfst lipstick?
Ik vind de rode kleur van een Catrice lipstain die ik thuis heb liggen erg mooi, en doordat hij ook net wat donkerder rood is, past ie ook prima bij de herfst. Daarnaast vind ik de donkerpaarse kleur die je de laatste tijd vaker ziet ook prachtig voor de herfst!


Go to moisturizer? 
Hier heb ik eigenlijk nog niet over nagedacht. Ik denk dat ik gewoon voor de Essence face wash en dagcrème ga, want die heb ik nog thuis liggen.

Go to oogschaduwkleur?
Ik vind donkerrood wel mooi om een look mee te maken, maar verder is bruin of goud ook een mooie kleur voor de herfst.

Favoriete muziek?
Ik denk niet dat ik echt een favoriete muziek voor de herfst heb. Ik luister altijd wel vaak naar musicalliedjes en af en toe naar top40 muziek, dus dat zal ik deze herfst waarschijnlijk ook wel doen!

Autumn treat?
Thee vind ik heerlijk in de herfst, maar een stukje zelfgebakken appeltaart gaat er ook altijd wel in!

Favoriete plek?
Ik vind het helemaal niet erg om buiten te zijn in de herfst, zo lang het niet te koud is. Dan zit ik liever binnen op de bank, voor de tv, met een lekker dekentje en een kop thee.

1 opmerking: