maandag 10 november 2014

Oogschaduwcreaties

Ik heb een paar dagen vrij van school en omdat mijn tentamens net afgelopen zijn, heb ik ook geen huiswerk. Ik zocht daarom iets om te doen en besloot om al mijn make-up maar eens tevoorschijn te toveren en wat looks te maken met mijn ogen. Ik heb zoiets nog niet vaak gedaan en al helemaal niet op mijn blog, dus ik vond het wel leuk om het eens te proberen en er een artikel over te schrijven. Ik ben hier geen talent in, maar ik vond het gewoon eens leuk om te doen!
Allereerst maakte ik deze look. Ik vind het wel jammer dat je het niet zo goed ziet op foto's, zoals meerdere looks die ik gemaakt heb, want deze zag er echt gaaf uit. Deze had ik op google gevonden en wilde ik namaken. Het was de bedoeling dat je eerst een witte oogschaduw (highlighter) over je gehele oog deed en daarna een donkerrode in je crease. Dat gaf echt een heel gaaf effect. De eyeliner hoorde er ook bij en dat vind ik er ook tof uit zien, niet voor echt te dragen, maar voor bijvoorbeeld carnaval oid vond ik het wel iets hebben. 
Voor deze look gebruikte ik de highlighter van Sleek, rode oogschaduw van Gosh en de eyeliner van Essence. Ik heb expres geen mascara gebruikt voor de looks, zodat je de oogschaduw goed ziet. 


Dan mijn probeersel voor een smokey eye. Ik vond het opzich wel iets hebben. Ik heb hiervoor donkergrijze en zwarte oogschaduw gebruikt, en zwarte eyeliner. Het ziet er hier minder spannend uit als in het echt, maar ik vond het toch best een gaaf effect hebben, ondanks dat ik dacht dat een smokey eye mij echt niet zou staan. 
Voor deze look gebruikte ik de oogschaduw kleuren uit het Sleek (au naturel) palette en de eyeliner van Essence. 


Dan de laatste look die ik gemaakt heb en waar ik ook het meest trots op ben. Voor deze look gebruikte ik een blauwe oogschaduw, glitter eyeliner en zwarte eyeliner. Ik vind deze echt heel leuk voor als je bijvoorbeeld een feestje hebt, vooral met de glitters. 
Voor deze look gebruikte ik een oogschaduw van Wild & More, een zilvere glitter eyeliner van Essence en een zwarte eyeliner van Essence. 

Ik had ook nog een andere look, die er een beetje egyptisch uit zag, maar op de foto zag die er uit alsof ik doodziek was dus die vond ik niet de moeite waard om te posten. Ik vond het toch leuk om een keer van die aparte creaties te maken en ben ook zeker van plan dit vaker te doen! 

2 opmerkingen: