donderdag 30 april 2015

Samples! #1

Een stiekeme hobby van mij is om in mijn vrije tijd op zoek te gaan naar gratis spullen. Dit zijn vaak samples. Omdat ik regelmatig wat vind en nu ook al zo'n tiental aan samples in huis heb, leek het me leuk om er regelmatig een artikel over te schrijven. Zo kan ik de samples met jullie delen (waar ik ze vandaan haal) en kunnen jullie ze ook bestellen! Leuk toch?
1. Gratis o.b. starterspakket
Ik heb deze zelf nog maar net besteld, dus ik weet hiervan niet zeker of het allemaal klopt etc. Hier krijg je in ieder geval het volgende:
- 2x o.b. ProComfort Mini voor lichte menstruatie
- 2x o.b. ProComfort Normal voor middelzware menstruatie
- Brochure met belangrijke info over de puberteit
- Menstruatiekalender
Dit alles zolang de voorraad strekt, dus ik ben benieuwd!
Link: https://teens.ob-tampons.nl/bestel-je-gratis-proefpakketje
Als de link niet werkt (vaak niet): Klik bovenin op 'ontdek o.b. tampons', dan op Procomfort --> meer weten (dit is het eerste wat in beeld komt) en dan links bij het 'menu' de onderste: 'Bestel je gratis starterspakket'.

2. Gratis tissuebox van Kleenex (met eigen design) 
Deze heb ik wel al binnen en ik moet zeggen dat het een leuk idee is. Op de link kun je je eigen tissuebox cover ontwerpen en die krijg je dan opgestuurd. Daarbij zit een formuliertje waarmee je dus een tissuebox kunt kopen (hier moet je cover nog overheen) en met dat formulier kun je je geld terugvorderen. Het is een beetje lastig uit te leggen, maar je krijgt hierbij dus een gratis tissuebox (die je nadat je de cover binnen hebt wel zelf in de winkel moet gaan halen) mét leuke cover!
Link: http://mijnkleenex.nl/maak-je-eigen-tissuebox/

3. Parfum Sample Douglas
Deze heb ik zelf nog niet gedaan, omdat hier geen Douglas in de buurt is. Je kunt hier namelijk een waardebon afdrukken en hiermee kun je in een Douglas winkel een gratis parfum sample ophalen van Burberry: my burberry. Deze actie is geldig t/m 17 mei 2015 (één sample per klant). Ik weet overigens niet of je er iets bij moet kopen, maar het staat niet in de voorwaarden dus waarschijnlijk niet.
Link: https://data.douglas.nl/hybr/newsletter/waardebon_dames_23042015.html

4. Gratis armbandje
Deze bandjes waren vroeger heel erg in, maar toch is het een leuk idee. Je vult een soort kleine enquete in en dan krijg je een armbandje thuisgestuurd met het woord wat het beste bij jou past. Leuk toch?
Link: http://www.goodnet.org/wristbands

Dit waren vier gratis dingen die ik kon vinden. Er zijn er vast wel meer, maar vaak moet je ook de verzendkosten betalen en dat is bij deze spullen niet (althans niet dat ik weet). Ik hoop dat jullie het leuk vinden want ik ben zeker van plan om dit vaker te doen!

1 opmerking: