vrijdag 1 januari 2016

Dingen die ik in 2016 wil gaan doen

2015 is alweer bijna ten einde en terwijl ik dit schrijf zit ik gewoon bij mijn ouders op de bank in plaats van dat ik een feestelijke of spannende oudejaarsavond heb, maar toch heb ik zin in 2016. Echter heb ik altijd een hekel aan die '2015 was een mooi jaar' berichten op Facebook en heb ik ook geen zin om zoiets op mijn blog te doen. Ik kijk liever vooruit en daarom besloot ik om een artikel te schrijven over dingen die ik in 2016 wil gaan doen.1. Op vakantie gaan met mijn vriend
Eigenlijk wilde ik dit vorig jaar al, maar toen ging het niet door. Dit jaar wil ik dit toch erg graag gaan doen en ik ben al aan het kijken waar we naartoe gaan. Het wordt waarschijnlijk in de meivakantie en ik ben al tevreden met een paar daagjes Centerparcs, maar toch kijk ik hier erg naar uit!

2. Een 'dagboek' bijhouden
Dit idee kwam eigenlijk plots in me op. Ik vond het vroeger altijd erg leuk om in dagboeken te schrijven en nu ik wat ouder ben vind ik het ook onwijs leuk om dat terug te lezen. Daarom leek het me een leuk idee om te proberen van elke dag dit jaar bij te houden wat ik allemaal gedaan heb of wat me bezig hield die dag. Het lijkt me onwijs leuk om dat aan het einde van het jaar allemaal terug te lezen, omdat je dan het meeste alweer vergeten bent.

3. Naar de Efteling gaan
Ik hou onwijs veel van de Efteling en mijn vriend en ik hebben het eigenlijk vorig jaar al afgesproken, maar het komt er steeds niet van. Dit jaar wil ik écht samen naar de Efteling en we hebben al afgesproken om waarschijnlijk in maart te gaan, dus ik hoop dat het deze keer ook echt gaat gebeuren.

4. Overgaan naar het derde jaar
Dit is eigenlijk een vrij simpel ding, maar ik wil toch wel graag overgaan naar het derde jaar van mijn studie. Tot nu toe is alles eigenlijk allemaal goed gegaan, maar toch hoop ik dat dat zo blijft en dat ik volgend jaar kan zeggen dat ik in het derde jaar zit.

5. Meer genieten
Als afsluiter van dit artikel wil ik dit jaar meer gaan genieten. Ik maak me eigenlijk overal druk om en ik heb me voorgenomen om dat in 2016 minder te gaan doen. Ik weet dat dat vrij moeilijk is, maar als ik het al een beetje minder doe dan vorig jaar, ben ik al heel tevreden.

Geniet van 2016 :)

1 opmerking: