zaterdag 8 augustus 2015

Essence Long lasting lipstick Nude

Wéér een lipstick, maar ik heb er de laatste tijd gewoon veel om te reviewen. Vandaag eentje van Essence, van de 'nude' collectie, denk ik? Ik weet het niet zeker, maar hij ziet er wat anders uit dan de andere lipsticks van Essence. Ik was nog op zoek naar een 'nude' lipstick om te proberen, voordat ik een duurdere variant koop en daarom nam ik deze. Het is de '05 cool nude', en nadat ik hem probeerde in de winkel besloot ik hem te kopen!

 Het uiterlijk vind ik, voor een low-budget merk, echt prachtig. Ik vind het leuk dat het omhulsel dezelfde kleur heeft als de lipstick. Ook vind ik het leuk dat er een 'e' aan de bovenkant en op de lipstick is gedrukt, het ziet er best professioneel uit! 


De kleur ziet er een tikje meer roze uit dan ik verwacht had, maar eigenlijk is dit juist een pluspunt. Ik graag een beetje een roze kleur en dat is dit zeker. Het pigment is ook goed, niet teveel, maar dat moet denk ik ook wel bij een nude lipstick. Nude is ie zeker!

 

Op mijn lippen vind ik de kleur ook onwijs mooi. Hij is echt lekker nude, met toch een beetje een donkerroze ondertoon. Ik ben echt verliefd op deze kleur en deze ga ik misschien nog wel van een echt goed merk kopen! Alhoewel deze van Essence ook bizar goede kwaliteit heeft. 

Ik ben dus erg blij met m'n nieuwe lipstick! Hij bevalt me beter dan ik verwacht had en eigenlijk heb ik voorlopig geen betere nodig, omdat deze gewoon al prima is! Deze lipstick heb ik gekocht bij Kruidvat voor €2,39.

3 opmerkingen:

  1. Mooi kleurtje! Staat je goed! :-) Ik heb de 03 kleur uit deze reeks!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie kleur ♥ heb hem ook en schijnt een dupe van mac faux te zijn xx

    BeantwoordenVerwijderen