zondag 11 januari 2015

My new phone

Misschien een compleet overbodig of oninteressant artikel, maar ik ben er zo blij mee dat ik dit artikel toch graag wilde schrijven. Mijn telefoon deed de laatste tijd echt onzettend vervelend: hij liep continue vast, mijn geheugen was kapot en de batterij was ontploft. Niet echt meer een telefoon die nog goed te gebruiken was dus.

Nu heb ik afgelopen woensdag een nieuwe telefoon gekocht, de iPhone 5. Ik ben al een hele tijd fan van Apple, maar ik vond iPhones altijd zo duur. Mijn neef werkt in een telefoonwinkel en die had nu een zo goed als nieuwe iPhone 5 liggen (32gb, nieuwe batterij, nieuwe buitenkant + scherm) voor €300. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen en ik besloot hem te kopen. In dit artikel kun je lezen wat ik ervan vindt! Ik had al een iPad en dus wist ik al dat ik het besturingssysteem ontzettend fijn vind. Hierbij vind ik dat vanzelfsprekend ook en dat is sowieso al een groot pluspunt voor mij. Ik vind het veel fijner dan Android en het is sowieso veel sneller dan mijn oude telefoon. WhatsApp ziet er heel anders uit, dus dat is wel even wennen. De camera is ook een stuk beter en dat is voor mijn blog ook een groot pluspunt.

Daarnaast vind ik het uiterlijk ook een groot pluspunt. Ik heb gekozen voor een zwarte iPhone, omdat die er nu toevallig was en ik vond de kleur ook echt mooi. Ik heb er een hoesje met roze glitters omheen gedaan, zodat het er toch nog lekker meisjes-achtig uitziet.


De batterij gaat ongeveer evenlang mee als mijn oude telefoon. Hij haalt een dag vaak net wel of net niet. Maar dat is ook niet zo raar als hij al 15 uur zonder stroom heeft gezeten.

Ik weet niet precies waarom ik dit artikel schreef, maar het is momenteel 10 over half 2 's nachts en op een of andere manier heb ik veel inspiratie. Ik wilde ook graag even mijn mening over mijn telefoon kwijt, omdat ik weet dat veel mensen de iPhone maar niks vinden.

Welke telefoon heb jij? 

2 opmerkingen:

  1. Een hele oude samsung galaxy mini 2, met een gebarsten scherm, die aan vernieuwing toe is, maar ik zou niet weten welke ik nieuw moet kopen. Alles is niet mooi / leuk of te duur. Haha. Eeuwig dilemma en daarom doe ik het nu nog maar met mijn oude telefoon.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha ja dat probleem had ik ook tot ik deze tegenkwam!

      Verwijderen