donderdag 15 januari 2015

Playlist: January

Met de komst van mijn nieuwe telefoon heb ik ook weer een hoop nieuwe liedjes erop gezet. Hoewel ik ook ontzettend van de stilte kan genieten, vind ik muziek ook altijd erg fijn. Vandaar dat ik vanaf dit jaar met jullie elke maand mijn 5 favoriete nummers wil delen. Ik weet niet of er erg veel verschil in gaat zitten, omdat ik vrijwel altijd dezelfde (soort) muziek luister. Toch wil ik het graag met jullie delen en dit artikel is het eerste deel daarvan!Aida - volledige soundtrack

Ik plaats hier maar even een van mijn favoriete liedjes, maar eigenlijk is het gewoon een gehele soundtrack. Ik hou ontzettend van musicals en de laatste tijd is de soundtrack van Aida een van mijn favorieten, die ik eigenlijk heel regelmatig luister. 


Teske - Rewritten 

Dit nummer blijft maar in mijn hoofd hangen en ik vind het echt een geweldig leuk liedje. Ik word er erg vrolijk van en ik vind het ook echt zo'n liedje waar je lekker mee kan meezingen. Ik vind het echt knap dat Teske zo'n mooi liedje heeft uitgebracht! 


Ronan Keating - When you say nothing at all

Ik vind oude nummers ook altijd prachtig, en deze staat al een jaar of twee in mijn playlist. Ik vind dit zo'n mooi liedje en ook nu ik zelf een vriend heb doet me het daar heel erg aan denken. Het is echt een heel lief liedje en daar houd ik wel van! 


Sam Smith - Stay with me 

Normaal houd ik niet zo van top 40 of nieuwe muziek, maar dit liedje blijft wel echt in mijn hoofd hangen. Ik vind hem erg mooi en ook vind ik het achtergrondkoor wat in het liedje zingt er erg mooi bij passen! 


Ariana Grande - Problem

Dit is heel raar voor mij, aangezien ik helemaal niet zo van nieuwe of top 40 muziek ben en ook niet zo van artiesten als Ariana Grande. Ik heb daar nu eenmaal niks mee. Toch vind ik dit liedje erg leuk en betrap ik me er telkens op dat ik hem toch wel erg vaak luister! 

Wat zijn/is momenteel jouw favoriete liedje(s)?

1 opmerking:

  1. Leuke nummers. Vooral dat van Teske, dat krijg ik de laatste tijd ook maar niet uit mijn hoofd :)
    Ik vind je blog trouwens echt leuk om te lezen, vandaar dat ik je ook heb genomineerd voor een Liebster Award :) Voor meer info kan je op deze link klikken -> http://hostesarah.blogspot.be/2015/01/de-liebster-award.html :) Liefs, Sarah

    BeantwoordenVerwijderen