maandag 12 januari 2015

Review: NYC Cheek Glow Blush

Ik gebruik de laatste tijd steeds vaker blush, maar aangezien ik niet veel blushes in mijn collectie heb, gebruik ik eigenlijk altijd dezelfde. Ik gebruik namelijk de NYC Cheek Glow blush. Ik heb hem nu ongeveer een jaar en, volgens mij, heb ik er nog nooit een review over geschreven. Dat ga ik in dit artikel dus doen, omdat het toch ook wel mijn favoriete (en enige haha...) blush is.


Ik heb hem al een tijdje in mijn collectie, dus vandaar dat het doosje er niet meer helemaal nieuw uit ziet. Verder vind ik het wel een goede verpakking, je ziet de kleur goed zitten. Het enige minpuntje is dat ik het er enigszins 'goedkoop' uit vind zien. De letters zijn er zoals je ziet al een beetje af en dat vind ik altijd erg jammer.


Het pigment van de blush vind ik wel echt goed. Deze laag heb ik met mijn vinger aangebracht, zodat de kleur goed duidelijk wordt, maar zoals je ziet zit er ook erg veel pigment in. De kleur is een beetje rood-achtig en er zit wat glans overheen. Ik vind dit echt een perfecte kleur voor in de winter, omdat het een hele warme tint is.

Links is zonder, rechts is met blush. Je ziet het niet heel goed, omdat ik snel een foto moest maken, maar het geeft mijn gezicht ineens weer een beetje meer kleur. Op de eerste foto ziet het er namelijk een beetje saai en kleurloos uit en met de blush heeft het net een beetje extra. De blush blijft ook goed een hele dag zitten en dat vind ik ook wel een groot pluspunt. 

Ik ben over het algemeen dus heel tevreden over deze blush. Ik zou hem dus ook aan iedereen aanbevelen. Ik weet niet meer precies hoe duur hij was, maar hij is van NYC en dat is over het algemeen toch een redelijk budget-proof merk! 

Wat is jouw favoriete blush? 

3 opmerkingen:

 1. Volgens mij is deze blush helemaal niet van Catrice, maar van NYC, ofte New York Color! :-) Dat staat namelijk toch op het doosje, als ik het goed bekijk... :-)
  Wel een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooohh oeps wat stom haha, je hebt gelijk! Ik haal die twee merken nog al eens door elkaar haha, even kijken of ik het kan aanpassen.

   Verwijderen