zondag 18 januari 2015

What's on my iPhone? (update)

Een tijdje geleden postte ik een artikel over alle apps die ik op mijn telefoon had staan (dit artikel kun je hier vinden). Nu heb ik sinds ongeveer een week een nieuwe telefoon en dat houdt ook in dat ik daar nieuwe apps op heb staan. Het leek me erg leuk om hier weer een artikel over te schrijven, zodat ik mijn favoriete apps met jullie kan delen!

Dit is het eerste scherm van mijn telefoon. Hier staan eigenlijk de meeste standaard apps van Apple. Ik gebruik hier eigenlijk alleen de Agenda, Foto's, Camera, Weer, Klok, App store en instellingen van. Ik ben trouwens heel tevreden over mijn camera, hij kan echt prachtige foto's maken. Deze apps vind ik over het algemeen gewoon prima. 


Hier staan ook nog een paar standaard apps, waarvan ik alleen de calculator soms gebruik. Daarnaast staan hier ook de meeste zelf ge├»nstalleerde apps. Hiervan natuurlijk de 'standaard' dingen zoals Facebook Messenger, Facebook, Instagram, YouTube, Google Maps, Snapchat, Twitter en Whatsapp. Deze gebruik ik overigens ook het meest. Daarnaast heb ik ook 9292, die ik eigenlijk nooit gebruik, omdat ik de app van NS veel fijner vind. Ook de Nu.nl app gebruik ik vrijwel nooit, omdat ik nooit het geduld heb om de artikelen te lezen. De Rabobank Bankieren app staat er simpelweg op zodat ik zo makkelijk op mijn rekening kan kijken. Daarnaast zijn Mail en Muziek weer twee standaard apps die ik regelmatig gebruik. Aviary gebruik ik om foto's te bewerken. We Heart It gebruik ik om leuke plaatjes te zoeken en Spikes is simpelweg zodat ik een leuk spelletje heb om te doen. Mijn Eetmeter is een app die ik gebruik zodat ik genoeg voedingsstoffen binnen krijg. Ik heb al ongeveer mijn hele leven ondergewicht en hiermee hou ik een beetje bij dat ik wel genoeg binnen krijg, omdat ik ook niet zoveel eet. 


Dan nog even mijn laatste apps. Ik zit de laatste tijd veel op 9GAG, omdat ik het gewoon grappig vindt. Subway Surfers, Dumb Ways to die 2 en 2048 zijn weer voor mijn vermaak of voor als ik me verveel. De zaklamp app is voor als het soms n├ęt iets te donker is. De reisplanner app gebruik ik vaak als ik naar mijn vriend ga om mijn reis te plannen, of om te kijken of mijn trein naar school wel rijdt of geen vertraging heeft. 

Dit waren de apps op mijn telefoon. Ik vind dat er wel nog een paar bij mogen, maar ik heb tot nu toe nog niet echt leuke apps die ik er graag op wil. 

Wat zijn jouw favoriete apps? 

2 opmerkingen:

  1. Leuke update! Mijn favoriete app is Wunderlist, ik zou echt niet zonder kunnen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja die lijkt me inderdaad ook erg handig! Die moet ik er nog even opzetten haha

      Verwijderen