donderdag 19 juni 2014

Nail art tutorial: WK nagels

Het WK is natuurlijk al een week bezig en overal zie je de oranje kleuren of het rood-wit-blauw tevoorschijn komen. Daarom besloot ik om mijn nagels nog maar even in WK stijl te lakken, Nederland is nu toch door naar de achtste finale. Ik kreeg van iemand het onderstaande idee voorgesteld toen ik het zei en deze look leek me inderdaad wel leuk om te doen. In deze post zal ik laten zien hoe ik het gedaan heb.


Hierboven zie je het originele plaatje (link: http://www.welke.nl/lookbook/welke.nl/Ben-jij-klaar-voor-het-WK-voetbal/suusxx/nederlandse-nagels-leuk.1366445998).


Allereerst begon ik natuurlijk met de basis, nadat ik een base coat heb gebruikt. Hier begin ik dus met een witte en een oranje lak. Één nagel is oranje, net zoals het voorbeeld, omdat het er dan ook wat vrolijker uitziet. Voor de witte lak heb ik een nagellak van Etos: long lasting gebruikt en voor de oranje eentje van Kiss nail art, gekocht bij de DA. 


Vervolgens ben ik begonnen met de rode stipjes. Ik heb hiervoor een soort nailart pen gebruikt van Essence. De rode nagellak die ik gebruikte is van Etos: Quick Dry. Met een nailart pen is het zetten van puntjes eigenlijk ontzettend simpel, je kunt hiervoor bijvoorbeeld ook een satéprikker gebruiken. 
Ditzelfde doe je ook met de blauwe, witte en oranje kleur (wit op de oranje nagel en oranje op de witte nagels). 


Zorg ervoor dat je vooral onder en aan de zijkant blijft met je stipjes, zoals je ook op de foto's ziet, en dan krijg je dit als het goed is. Voor de blauwe nagellak heb ik Essence nail art twins gebruikt. Vervolgens doe je er nog een topcoat overheen, ik gebruikte er een van Cien, en dan ben je klaar! 

Ik vind het toch aardig goed gelukt en ben best blij met het eindresultaat, ook al vind ik de kleuren niet supermooi matchen. Maar ach, voor het WK vind ik het best grappig! 

Doe jij iets speciaals voor het WK? 

1 opmerking: