dinsdag 3 juni 2014

At the moment: Nails

Omdat ik er stiekem best trots op ben en ik niet zo goed weet waar ik anders op het moment over moet schrijven, vond ik het wel leuk om te laten zien wat ik op dit moment op mijn nagels heb. Ik vind het erg goed gelukt en het ziet er best 'professioneel' uit, al zeg ik het zelf. Op de foto is het helaas niet zo goed te zien, maar ik zal mijn best doen het zo goed mogelijk te omschrijven. 

There it is! Ik heb een soort perzikkleur gebruikt en daarover een glitternagellak. Het resultaat is erg mooi en leuk voor de zomer! 

De kleur die ik heb gebruikt is een nagellak van de Hema. Hij is van de 'Diamond' collectie en ik weet niet zeker of hij nu nog te koop is, aangezien ik heb in de opruiming heb gekocht. Voor de topcoat heb ik een gewone glitternagellak gebruikt van Max Factor. Ik weet niet waar deze vandaan komt en of hij nog te koop is, aangezien ik heb een paar jaar geleden gekregen heb. Maar deze kleur is sowieso een beetje een basiskleur, dus als hij er van Max Factor niet meer is, dan heeft een ander merk hem vast en zeker nog wel. Het enige nadeel hieraan is dat er snel hoekjes van de nagellak afgingen, ik weet niet aan welke nagellak dat ligt, maar het gebeurt erg snel. Daarom heb ik het al een aantal keer bij gelakt, omdat ik het toch zo mooi vindt. 

Ik vind dit een erg leuke nagellak look voor de zomer, het is een mooie frisse kleur en met de glitter krijgt het een extra mooie uitstraling. Dit is ook leuk voor bijvoorbeeld een feestje, en dan is elke kleur mooi te combineren met glitter erop. 

Ik vind het erg leuk om zo te laten zien wat ik met mijn nagels gedaan heb en vervolgens hoe en met wat. Misschien dat ik vaker van dit soort artikels ga schrijven, ook bijvoorbeeld met mijn make-up of kleding. Het lijkt me in ieder geval wel leuk om te doen! 

Hoe lak jij je nagels meestal? 1 opmerking: